Zlomený andílek
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DE9YiFTxClU
Zasazení další rány tam,
kde už je vše ztraceno.
Nemyslí, že už by to víc ublížilo
když to hlavní už bylo zmařeno.
A proto je zase sama.
Nikdy nezapomene,
že jeho láska byla jen jeden velký klam,
tak je osamělá, komplikovaná
a pro ostatní hlavolam.
Jako zlomený andílek,
co utrhli mu křídla
a zpívali mu k bolesti.
Aby se necítil tak sám,
až mu zlomí srdce
a zůstane mu šrám.
Zlomený andílek,
co nedokáže ukázat to nejlepší ze sebe,
protože to nejlepší zmizelo.
A bylo zlomeno.
Tak ničí další srdce,
neboť si někdo vzal to její,
nebo jí alespoň odebral tu největší část.
Tak najednou půjčuje si ona srdce jiných.
A už je nevrací.
Chce se jí plakat
pokaždé, když ho vidí
a v očích nemá víc než přátelství.
Sama, uprostřed spousty lidí
a její láska se nevrací.
...
Možná, že nikdy už nebude milovat.
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Samantha Graham, FrankB, Tvůj kamarád Kodein, Fungal, mauvais-ange
Komentáře (0)