pod skluzavkou z duhy
čeká mý srdce druhý
mé druhé nadechnutí
má rosa do rána
můj pohár plný chuti
má vůně od pána...
a pod mostem z té duhy
skrýváme barev tuhy
pro lásky čmáropisy
pro noční veselí
pro obsáhnuté rysy
co těly zazněly...
03.03.2011 11:44:00 | šuměnka
Poruč myšlenkám
stejně se nezastaví
Náhod méně či více
Dramatická díla snění
ukládám do nedobytné pokladnice
02.03.2011 11:37:00 | carodejka
krásná skluzavka a namíchaný drink pěkných slov ST :)
02.03.2011 09:11:00 | xoxoxo