Rumburak měl ambici tady etablovat papouščí rezervaci, ale těm se tady nelíbilo.. Čas od času se objeví a křičí - Arraá arra, neviděl´s tudy letět Avatara?..
04.03.2011 15:42:00 | Petbab
Já spíš myslím,že to planetka je papoušků
co nejpr zde jsou asi na zkoušku
a pak se domů vrací, Bela ku svému Bouhoušku :)
04.03.2011 15:21:00 | šuměnka