Hořkosladké přání
Nejsem dnes moc vytížen
a tak třeba trochu na památku
k tomu dnešnímu dni žen
napíšu pár tobě řádků
Upřímně nevím co přát
aby nebyla to ode mě lež
když mám tě tolik rád
štěstí v lásce, to asi chceš
Trochu mě rmoutí tohle přání
to já chtěl tě hladit svojí dlaní
zůstáváš v mém srdci ženou
dnešního dne vytouženou…
Přečteno 554x
Tipy 20
Poslední tipující: Mraveneček, Iwetta, Taffe, Veru, James Libustka, Princezna.Smutněnka, Niky88, Kájoušek, Gabrielle, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)