Anotace: .....není to každý den, ale když je možnost, užíváme si krásná rána ve dvou....
Hm,rozhodně líbezně půvabné kytarové bluesováníčko...to si nechám velice ráda líbit...třeba od Tebe,milá Tamarko :)
09.03.2011 23:52:00 | ilona
Krásný začátek dne, to pak jde všechno jinak od ruky ...!
ST***!
09.03.2011 23:38:00 | Zasr. romantik
To bylo krásné ráno
kde láska v peří má vystaráno
a hudba rozléhá se kolem:-))
09.03.2011 21:16:00 | CULIKATÁ
coolsender: ano, sice to není pravidlo, ale když se chce, všechno jde a pak už vše plyne a plyne :-))
všem velké díky za komentíky:-)
09.03.2011 20:05:00 | Tamara