Jsi pro mě...
Jsi pro mě růže bez trnů
Žena beze snů
Anděl bez křídel
Co ode mě odletěl
Chtěla si spatřit svět
A najit v životě směr
Co zůstal na křídlech
Andělských per
Jsi pro mě strom živoucí
A bolestí hynoucí
Kterou snáším každý den
Pro trochu tvé lásky…
Přečteno 514x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, NikitaNikaT., Sladkalu, ilona, carodejka, CULIKATÁ, Denael
Komentáře (2)
Komentujících (2)