Můj vlastní žár
Dohořívá můj vlastní žár
všechno už skončilo
co bude dál?
Zhasl den
a noc láká
Chtěla jsem pusu
a Ty panáka...
Tolik let,co zbylo v nás
najednou zpráva...vzkaz
"Chybíš mi, jsi tak jiná"
Divíš se,není to má vina....
V myšlenkách chaos
už nevím co psát
Není to zloba
tak proč se bát...
možná,někdy..snad
zavolej,napiš,co a jak...
Přečteno 394x
Tipy 21
Poslední tipující: Niky88, Zasr. romantik, hašlerka, Jiná, labuť, zenge, rezina, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)