Dnes kvetla jsem jako sedmikráska,
když ve dveří pokoje zjevila se láska...
...teplná náruč, horký dech,
co spočinul na mé šíji, na zádech.
Dnes jako sedmikráska jsem kvetla,
župánek, co vsákl vodu, jsem svlékla...
...nahá Afrodité, šla jsem k Tobě,
s něhou a touhou, mít Tě, cítí Tě v sobě.
13.03.2011 20:49:00 | NikitaNikaT.
snad za tu něžnou sedmikrásku,
ochutnání, vábení, lásku
za ta křehce cituplná slova
vcházím se svým eSTé znova
13.03.2011 16:08:00 | hašlerka
vzrušení, slastí kuje
by láskou zaplavil
rozkvetlou sedmikrásku…
krásné.....ST.
13.03.2011 08:00:00 | ZILA78
To je ale moc moc krásný komentář k moc moc krásné básni :)
Krásně Tě inspirovala :)
12.03.2011 10:32:00 | Hazentla
Jo, jo, krásný koment,Culda si ho moc rád přečetl znovu:)).Ten mi utkvěl v makovičce, protože je skvoStný.Moc hezké šumáčku:)
12.03.2011 10:02:00 | CULIKATÁ