V ružovej..
V ružovej záhrade jediná ruža
tuší, kam zmizli
kvapôčky rosy, čo lupeňov držia
sa, peľ pritisli
komusi k rumeni úst, so slzami
čí bozk ich zotrie?
sútoku nočných vôd pery sú samy
čoby žľab zo striech
v ružovej záhrade motýle krúžia
v mesačnom svite
ak slzy s rosou po splynutí túžia
- sú soľou sýte
v chladivom kúpeli horúca náhlosť
nad ránom zvlažnie
ruža nie je len kvet, jej dokonalosť
milujem.. vážne
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Helena Lovecká, Doradan, Denael, Mbonita, modrá..., Kars, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)