Anotace: ...
Nic hezčí, než tvé milování
a krásnější nic, než tvůj hlas,
Nic tak útrpné, než k tobě láska není...
Nic víc, než touhou plát chci zas
Lásko má, žáre horoucí!
Duše mi žalem i mysl zmírá.
Lásko má, ohni planoucí
odpusť. Smrt si nevybírá.