Anotace: Jen další z mnoha vyznáních která člověk dusí v srdci a vždy když by je měl říct nebo použít, tak na to nenajde odvahu.
člověk nikdy nemá to, co chce, tak proto by raději neměl chtít nic.. a stupidní "věta" k tomu: čas, jen čas..
20.03.2011 21:05:00 | dream in emptiness
Nechci míň,
nelze žádat víc.
provází mě splín,
chci zase hladit tvou líc......
To mě jen tak napadlo při čtení tvé krásné básně:-))))
S.T.
17.03.2011 15:09:00 | Marcone
člověk chybuje, a bude chybovat i dál....avšak stále nás žene něco dál, vpřed....možná ta láska, prokletá...
17.03.2011 13:58:00 | whiolet