.
Podala jsi mi prst
a já chňapnul
i po vzdálenějším okolí.
.
Za totok jednoznačně ST!*** jsou tací lidé :o) Ale já tuším, domnívám se, že ty to dokážeš patřičně ocenit... ovšem, koho mám na mysli já, takový člověk jen toho využívá... do doby, než se mu začně hodit cosi jinčího.
21.03.2011 21:24:00 | NikitaNikaT.
"Podala mi prs, tak jsem ji chytnul za zadnici!"
Přeložil jsem to správně?
20.03.2011 22:23:00 | Zasr. romantik