Zapeklitá zarputilost
Anotace: o nesnesitelnosti situace
Je to tajné
nikdo neví.
Nepoddajné.
Láska sleví
na přátelství.
Tak jest dáno,
černou krví
podepsáno.
Oba tuší,
nikdo neví.
Co se sluší?
Zešediví.
Nevypoví.
Je však psáno
černou krví,
že láska naše nepoleví.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Annie the wolf
Komentáře (0)