Upíří paní
Dones mi svit měsíce - já dám si ho do vlasů. Vím, že cestu znáš, nenajdeš jí v kompasu....
V kronikách hledáš marně minulost mou temnou. TeĎ tě v moci mám, už zůstaneš semnou...
Já nemám minulost lásko moje, tak nepátrej nikde a budu jen tvoje....
Jsem paní upírů, tisíc let žiju. Podej mi ruku, já najdi ti žílu. Chci pocity tvý znát, když z tebe piju.... Chutnáš tak sladce, až rozkoší křičím - i přesto, že chápu, že všechno ničím....
Teď budem jedno tělo i duše, tak prosím tě moc - nestřílej z kuše... Netrap mě, já milovala tě vroucně však víš- ale už pozdě je, už v srdci mám šíp...
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Findë, Pevya, Kite.Kat
Komentáře (0)