Anotace: Někdy vyznat se v milovaném člověku dá pořádnou fušku...
poznat člověka znamená usadit se uvnitř něj..s láskou,něhou,tolerancí..
08.09.2011 11:28:00 | Mbonita
Není potřeba více slov, nechť každý nande si v tem své. ST!*** jak krásně tajemné.
25.03.2011 20:25:00 | NikitaNikaT.