tady je problém,že já cítím lásku,ale on chce být jen kamarád...takže jsem na to musela přistoupit...ale užírá mě to :(( kamarádství být může,to je jasný,ale musí být na obou stranách...když na jedné je láska,je to těžký...
27.03.2011 20:50:00 | H.I.L.
Z kamarádství, přátelství, často rodí se lásky.. ale pořád platí, že muž se ženou pouze kamarádit se může. :o)
27.03.2011 15:32:00 | NikitaNikaT.