Takovou mě neznáš
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A&feature=fvwrel
Upnutá v korzetu
roztrhané džíny
Vlasy spletené do copu
teď budu...Crazy...
...On The Floor...
Boky co se vlní
už dávno nejsem Tvojí
Na zadek si nesednu
ani se z Tebe už netřesu...
V rytmu té písničky
co je s váma lidičky?
Uprostřed parketu
bez Tvého doteku...
Tančím dál....
Holka co má duši
rockerkou být jí sluší
...On The Floor...
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., Niky88, Psavec, Juan Francesco de Faro, Doradan, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)