Pod praporem sex-appealu
Anotace: ....i muži mají svoje jaro....
Pod praporem sex-appealu
Tvůj rytíř usíná
ve svém věku pozbyl sílu
věnovat se lásky hrám
Dnešní noci pod hvězdami
kokardu odevzdám
pod oknem naposledy
madrigal Ti zazpívám
Ani slavík velmi mladý
nehodlá jedné růži pět
on stejně jako muži
touží k jiné přivonět
Za tím plotem platinovým
chystáš marně zlatou klec
v ní coby ve vězení
zcepeněl bych nakonec
Pod vrbičkou píšťaličku
s radostí si otloukám
na sukénku jenž tu projde
zvesela si zapískám
Přečteno 401x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabriela Green, jitka.svobodova, hloubavá, Emmelia, divoska_jaja, Helena Lovecká, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)