Láska je
Anotace: stručný popis ? :)
Láska je čaroděj ze světa zázraků
Láska je závoj utkaný z oblaků
Láska je severka, s měsícem putuje
Láska je umělec, osudy maluje
Láska je příběh, vypráví o lidech
Láska je o víře, o citech, o slibech
Láska je duha, dvě srdce spojuje
Láska je když jeden druhého miluje?
P.S.
Je krásné žít, když má člověk dar snít a duši malého dítěte.
Proč hledat lásku tam, kde už není, kde pomalu se ztrácí v zapomnění,
kde marně člověk hledá pochopení a nepřichází ani pohlazení,
duše je prázdná a zbývá jen snění, čekání na den,
kdy snad se zas vše změní...
Přečteno 498x
Tipy 12
Poslední tipující: Misha, Lucucu, strašidýlko-střapatý, Tanzania, labuť, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (4)
Komentujících (4)