Ikdyž chci jen, bys psala spisovně
Anotace: Psal bych Ti rád, řeči zánovní...
Psal bych Ti rád,
řeči zánovní.
Písmenek sad,
ale na úrovni.
Občas i báseň,
nebo vyznání.
Probouzet vášeň,
proplouvat poznáním.
Ikdyž chci jen,
bys psala spisovně,
nevšímaje času - noc? Den?
Klidně o ničem. O hovně.
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)