Měl bys mít strach
Jsem jako přeludy s maskou ženy,
někdy mi bývá nejhůře.
Když líbám tě, tak jak naposledy,
bohyně blízká nestvůře.
Mé prsty jak struny nataženy,
povolné něžné drezůře,
vyťukat písmena z abecedy.
Neujdou přísné cenzuře!
Mou masku mi sejmi jako slupku.
Touha se svíjí kolem pupku.
Hraješ si zbytečně na dobráka.
V lásce mi chybí revoluce!
Proč mi tak svíráš moje ruce?
Tak, taková láska mne neláká!
Přečteno 792x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., WhiteSkull, Majdalénka, vodnař, CULIKATÁ, Květka Š., modrá..., labuť, Psavec, jethullfan, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)