Ty jsi můj anděl
Anotace: Pro svého andílka, kterého jsem konečně našel..nemůžu si přát nic víc...
Ty jsi můj anděl - jen pro mne vzkříšený
Ty jsi můj anděl vtělený do ženy
Ty jsi má vášeň po které toužím -
ty jsi mé srdce malovné tuží
však jen jeho tenké obrysy -
láska je uvnitř napsána dopisy
......jako je tento...
Přečteno 684x
Tipy 14
Poslední tipující: Lucucu, Maryje..., Charibeja, Jiná, Marcone, CULIKATÁ, Baree, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)