Ambivalence
Anotace: Dnešní večer... s ambivalentníma pocitama a Kainarem.
Nějak mě to dneska zmohlo...
někteří lidé...
by asi neměli milovat....
… všechno zkazí.
Nenávist je lehčí...
a ambivalence končí...
na hranici reality...
… kde tvý pocity nikoho nezajímaj.
Jen tak tiše...
s hlavou na kousku plyše...
...přemýšlet..proč to nešlo...
Výsledek bolí...
Sama si šlapu po štěstí...
….blbá...
… I když to vím...
… Nebolí to o nic míň...
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Pythonissa__, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)