Taky jsem věřila že „máme čas“ ale pletla jsem se.
Člověk někdy přemýšlí a řeší věci dopředu co by se mohli stát a pak
máme strach a děláme z toho velkou vědu, občas hledáme komplikace i složitosti
a pak jsme nerozhodni a uteče nám šance na to co chcem
..
28.04.2011 19:06:00 | Najlin
Taky jsem doufala... kdysi
Jednou přijdou doby, kdy nebudeš muset doufat, kdy budeš VĚDĚT...
líbí :)
15.04.2011 17:12:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Nikdy není pozdě, ale někdy to holt nevynde a pak... jiná láska je po našem boku.
02.04.2011 17:56:00 | NikitaNikaT.