TO ON JE TVÁ SOUČÁST
Srdce jako vzducholoď
naplněné heliem
odřízni lano,tak ho osvoboď
ať letí,stane se papírem
co vír lásky ho unáší
a přistane
do rukou toho pravého člověka
tvé zatím neznámé polovičky
co ho jemně uchopí a opráší
a zůstane
v něm tvoje láska odvěká
vylije z něho
do sebe všechen tvůj cit
a uzavře se kruh
tvého snění
tak chystej si věno
už nemusíš jen snít
on je tvá součást,druh
co chce si tě vzít,tvoje lásky koření.
Přečteno 419x
Tipy 30
Poslední tipující: NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, zaba.zuzla, Jenny.Dee, la loba, hatlapatla, danav, Psavec, labuť, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)