Volám ťa
Anotace: do svojich snov...
Chybá mi Tvoj smiech
bozk, ktorý bol naposled
V hĺbke duše, volám Ťa
ozvi sa a netrap mňa
Zavolaj polnoc,nech rýchlo spí
nenechaj ma samotnú,ani moje sny
Napíš správu, len takú krátku
že zajtra prídeš až niekedy k ránu
Po dlani pošli spomienku
pre jednu smutnú blondínku
Ktorá ťa čaká...
Přečteno 374x
Tipy 20
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., Niky88, Linzerka, labuť, Amable seňor Marek, Petbab, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)