Beruško
chci tě víš že ti neodolám
chci tě tvé jméno stále volám
chci tě a Ďáblu ruku podám
chci tě a všechno klidně rozdám
na tvou fotku civím
a sám sobě se divím
jak jsem se nechal svést
do pavučin slov a zaplést
do kouzel tvého hlasu
a pohybů útlého pasu
a naše duše spojené v jednu
drží mě když klesám ke dnu
marnosti lítosti
a pochybností
jestli blázním když tě nemám
jestli všechno dobře dělám
jestli vůbec ještě myslím
jestli žiju a nebo sním
zavři oči povídám si
a stejně obraz tvojí krásy
vídím pořád před očima
nemizí a neusíná ..
a spánek ke mě nepřichází
tvá přítomnost mi schází
tvuj svůdný hlas
pohled očí z dlouhých řas
tvůj smích i ten škodolibý
být s tebou se mi líbí
klidně napíšu na nebe
ať každý může tu pravdu znát
už nikdy nebudu nikoho milovat
tak opravdu jako tebe
:-*
Přečteno 632x
Tipy 26
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Nick Name, Maličká Peťulka, Gabrielle, labuť, Mbonita, Jiná, Tamara, Kett, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)