neuměl
.
neuměl jsi chodit
a proto ji tloukl
přes kyblíky
aby věděla
jak silný jsi
a neznal ani noty
přesto je brnkal
do sólovky
aby jen ona uslyšela
tvé první vrnění
nikdy neuměl jsi víc
než říkat jí do očí
kyblíky plné lží
a zároveň
pravé lásky
.
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: isisleo, labuť, Mbonita, zenge, Tamara
Komentáře (2)
Komentujících (2)