En tout cas*
Anotace: = za všech okolností
Sluneční hodiny
na bráně zvyků
Pohyblivá střelka vteřiny
pomíjivých okamžiků
Jen slyšet v tichu prázdna
hlučný tlukot srdce
V ulicích lidu prázdna
být kamenem na antuce
Uchovat černobílé eseje
v krabici od bonboniéry
V útržcích vzpomínek
na odehrané derniéry
Převtělená v Najádu
toku tvého srdečního přemostění
Splynout chtěla bych
s horizontem tvého snění
při východu Slunce
jež teplo ve tvých dlaních mění
a mého bytí unce
roztaví do úplného rozpuštění
Být horská bystřina
co nekončí jen začíná
Přečteno 302x
Tipy 23
Poslední tipující: Mademoiselle S., šuměnka, Psavec, enigman, Pevya, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, labuť, modrá..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)