(Po)Cit
Anotace: takové jedno jedné vyznání...
Když růže plakaly rosou
a já v ní nohou bosou
kráčel jsem v sad
a svítání vzývaly modré luční zvony
průsvitem v stromy
závoje slunce jsem uviděl vlát...
Závojem tím zahalím tebe
bys oděna jím zářilav květ
jenž otvírá sebe - sluneční záři
by modré z nebe ve tvojí tváři
zalilo svět...
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Dameira, Maryje..., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)