Žal básníků
V poledni noci,
kdy město zajde za obzor,
básnici, cvoci,
hledají nový veršů vzor.
Hledají marně ve světa vzorníku,
látku na nové básně šat,
a na bídu toho podniku
si nepřestsnout stěžovat.
Šili by z hedvábí, šili by z sametu,
šili by z veršů překrásné šaty,
ale zjistili, že pro tuhle planetu,
jsou lásky slůvka jedovatý.
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: wendy.poezie, Severka, la loba, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)