Stejně tak
Stejně, jako placebo
přestaly fungovat i ampulky štěstí
co jsem si ordinoval každý den před spaním
stejně, jako i andělé nade mnou
šli se schovat, než aby zmokli
a nechali mne napospas bouřím velkým
stejně, jako jsem si nalhával
že šťastný i bez tebe jsem
stejnou silou na mne teď dopadlo
že vše to byl jen krásný sen
v hloubi duše strašně bolíš..
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Live to fight, Gabrielle, Nick Name, Azure angel, CULIKATÁ
Komentáře (0)