mesic
Anotace: milackovi,kdyz mam nocni smenu
Svítí měsíc a v něm
Já vidím tvou tvář,
je jako jev,
jako vzácná svatozář.
Koukáš na mě
tam shora,
spolu když nejsme,
a tvůj hlas věčně mě volá.
Volá že smutníš.
že jsi tam sám,
já jako den,
každou noc ti utíkám
Že už se těšíš
až měsíc půjde spát,
slunko vysvitne
a já ve dveřích budu stát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)