..do pohody..
Anotace: co všechno se dá ve vteřině představit v koloně...
Stojím zrovna v záři slunce Na Rejdišti
Tady bych sis s tebou ráda dala sraz
třeba naší další schůzky lásky příští
a modlit se budu, bys to nepropás…
°
Ruku v ruce půjdem´potom na nábřeží
po levici jako spona řeky Karlův most
z pampelišek do klína nám chmýří sněží
když Tvá ústa do nich fouknou pro radost…
°
Zaseknem´ se na trávníku, sednem na košili
Rozloženi do pohody sytě malované
Zanotuju Vltavu a zlíbáme tu krásnou chvíli
v zašeptání, co se nejspíš při soumraku stane…
Přečteno 598x
Tipy 35
Poslední tipující: mkinka, slečna.závist, Jiná, NikitaNikaT., la loba, hašlerka, Live to fight, Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)