Anotace: někdy ty myšlenky zkrátka popsat nejdou...
***************************
Snad znám i mnoho slov
však mnoho myšlenek jen mám
tečka, čárka, apostrof
ať už znám a nebo neznám...
...způsob jakým opěvovat
způsob jak svou ruku vést
způsob jak jen zobrazovat
do slov hloubku zlehka vnést...
...myšlenek, jež svraští čelo
polykají čas a dychtí nepohasnout
odpálit to mnohozvučné dělo
prostřít pro dva, pod svícnem mít jasno...
Jen jednu radu dnes Ti dám
až proskočíš přes řádky a zvučnost strof...
Važ si toho, co pro Tebe mám.
... mnoho myšlenek, jež mluví beze slov ...
******************************
... a tak tíško Tvé řádky pročítám... nic neřékám a jenom poslouchám. ST!***
15.05.2011 21:11:00 | NikitaNikaT.