Políbil jsem tygra
Políbil jsem tygra kdysi
vzpomínáš?
Cítilas
ten dotyk na svých rtech.
Měla jsi jinovatku na prstech
a já
- - - - pocit:
zahřát Tě -
- zkrotím šelmu.
Jenže to nebyla zima. Tenhle chlad
točil se v Tobě jako kolovrat.
Rudá nit třepí se,
pedálem srdce,
mráz běhá v žilách...
Mám strach.
Tenhleten mráz já zahnat nedovedu.
Bolí to
ale čekám na léto.
Přečteno 544x
Tipy 24
Poslední tipující: hanele m., tato22, Jiparo, dream in emptiness, slunovrat, Noc17, hašlerka, labuť, Philosophic Theory, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)