..z kusu ze_mě..
Anotace: jako hold muži všeumělcovi
Z kusu země stvořit tělo dané do košile...
Jak bys potom nedokázal city vysochat?
Trpělivě pohráváš si s šumnou v celé síle
aby ona části z Tebe mohla též si brát…
*
Tvar dát hlíně do reálu od bot ke klobouku...
Jak bys potom nerozuměl povětrné z žen?
I jí umíš hravě zhmotnit touhu z nitra boků
abys poté jejími rty též byl vypleněn!
*
Probudit tu duši prachu do figury muže…
Jak bys potom neoživil od vichřice dech?
I jí zvládneš žár svůj vhladit do bělavé kůže
aby ona na oplátku obsáhla Tě v detailech…
Přečteno 432x
Tipy 47
Poslední tipující: mkinka, enigman, hatlapatla, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, Skywalker, divoska_jaja, Psavec, zenge, whiolet, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)