Anotace: ...vidím Tě všude!...já vím je to blbůstka ale když se to čte bez pádu,dává to malinkatý bezvýznamný smyslíček :o))
Ta osoba je příliš vynášena.Líbila by se mi změna v 6.pádu:Jen o Tobě už nemohu rozjímat!
7.pádu:S Tebou či jiným chci si užívat!
Je to ale líbivé i tak.
20.08.2006 08:52:00 | s.e.n