Mé Lidské Slunce
Anotace: Nejsem básník a předem se omlouvám za jakékoliv chyby... Pokoušela jsem se o momentální vyjádření Lásky..
Sbírka:
Básně pro mou Lásku...
Skočila by
Pro Tvé jiskřičky v očích
Vždy zářící, jak dvě večernice na nebi magickém...
Křičela by
Láskou, po akordech Srdcích společně bijících
Vždy rozdivočelé na vlně líbezné...
Tančila by
Pro Tvé vrásky v tvářích
Vždy od úsměvu tak krásného a nepřekonatelného...
Zpívala by
Světu, o své Lásce až po vesmír sahající
Vždy od Srdce tak poblázněném...
Pro paprsky ve Tvých očích
Pro šťavnaté rty usmívající se
Pro tvář milovanou… Tělo k zbláznění… Mysl překrásnou…
Pro Tebe, Lidské Slunce..
Tě Miluji
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Druza
Komentáře (1)
Komentujících (1)