Nádherné.. Hudba se k tomu dokonale hodí a všechno působí skvělým dojmem :o)
Škoda, že tu není víc, jako ST, protože by jsis to zasloužila...
Těším se na Tvá další díla..
S úctou,
Lee...
05.07.2011 14:53:00 | Leedram
četla jsem včera, dnes se vracím a přesto stále nenacházím slov....nádherné ST!
27.05.2011 17:21:00 | hašlerka
Kytarové sólo z rádia zní
a housle tam vnesly trochu pláče
každá láska zdá se poslední
a každá z nás dělá hazardního hráče...
.
.
Zemskou gravitací mění se mi rysy
a s věkem máme k zemi blíž...
už neplatí, co bylo kdysi
a čas nikdy nevrátíš..........
POKLONA! ..nádherně napsané a krásný výběr písně k tomu :)) zážitek-díky ST!!!
27.05.2011 15:14:00 | xoxoxo
právě jsem chtěla dodat to co Milan tak mistrovsky vyjádřil níže
jsem vždy okouzlena,když poezie je tak krásně obyčejně lidská,pravdivá a vtahující do ní samotné..
skvělý text.
26.05.2011 07:15:00 | Mbonita