Zlyhanie šťastia...
Len tak sedim,
skúšam sa smiať
na perách úsmev,
no v duši chlad.
Pretvárka jasná
do očí bije
stále viac, viac, viac...
Schátralá duša,
srdce vykradnuté,
rosa v očiach,
ktorá sa jagá
sťa vyleštený nôž.
Čistá lož,
rovná sa pravda
v mojej hlave.
Len tak sedím,
skúšam sa smiať,
no všetko je márne,
som predurčená v pád...!
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)