Anotace: Viem,robím chyby.Ale verše skladať neprestávam.Opäť jedna miniatúra pochybnej kvality a ešte ku všetkému o láske.
Ahoj, milá jmenovkyně :-) Jsi velký talent, vážně, moc se mi to líbí :-) Hezký den :-)
07.06.2011 19:55:00 | terezkys
Pozor, při úplňku nastává příliv ;-)
28.05.2011 14:08:00 | Chancer