Miluji
Anotace: poezii dokonalosti
Miluji pocit teplého vánku,
zpěv ptáků, co kolébá k spánku,
zář podvečerního slunce,
co konejší duši přelehounce,
sny plné třešňových sadů,
jež leží realitě v protikladu.
Miluji něžných slov pohlazení,
to bylo a teď není.
Teď poezie dokonalosti unáší mne,
tak vzdálená a přitom při mě,
hlasy strun kytary slabé
přesto noční můry jsou oproti ní chabé.
Ten křehký úsměv nad tím vším
příliš často nevidím..
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: innominata, lexus, ZILA78, CULIKATÁ
Komentáře (0)