Není třeba na nic klít
Nad námi teď Slunce není,
za kulatej roh se schovalo.
A za pár hodin, až se to změní,
zas nebude to na stálo.
Ať se dívá nebo mizí,
každá chvíle zdá se být...
Vždy neotřelá - nikdy cizí,
není třeba na nic klít.
Čekej se mnou, jen pár hodin,
než bude zase utíkat,
nechytnem ho, ale co vím:
Budem spolu usínat.
Přečteno 416x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Maryje..., strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)