Svléká se
Anotace: ... naposled
Sbírka:
Zpovědi
Svléká se žena má
jak rosa z květů na poušti
s nocí
když mrazivě mi
odpouští
Perlami mrazu
tělem i láskou obnažena
skrývá svou duši
věčná žena
Nahá jak plamen
když nad vyhaslým ložem
rudá
zas probodne mě nožem
Svléká mne žena má
naposled
poprvé, teď poblouzněna krví
že s posledních
já býval jsem ten prvý
Přečteno 473x
Tipy 28
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Jiří I.Zahradník, jvacl, Maryje..., Psavec, šuměnka, Kubino 2, Jana M., hašlerka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)