Co hledám I.
Anotace: Či Spíše koho? Či spíše jakou? Či spíše vůbec?
Dívku hledám hodnou, milou,
co nevzdoruje se vší silou
v něčem trochu kreativní,
vybavenou empatií.
Jež občas musí do přírody,
kde opouští ji všechny chmury,
co z cukru není, déšť ji hladí,
v nepohodě hystericky nevyvádí.
Až mi v klíně spočine,
pak pro její dušičku,
jen pro ni složím básničku
o svých chybách, její kráse,
o nás dvou, jak stojí v čase.
Pod temnou oblohu s ní v noci zajdu,
já si v ní svou hvězdu najdu.
To, co hledám, taký jsem
snad po duších z diamantu
neslehla se širá zem :-)
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)