Neopouštěj mě !
Anotace: Stále svěží a stále aktuální
Neopouštěj mě
Je třeba zapomenout
Vše je možno zapomenout
Vše co už není
Zapomenout čas
Nedorozumění
I čas zatracení.
Jen vědět jak
Zapomenout ty hodiny
Co mnohdy zabíjely
Ránami proč ?
Šťastné srdce.
Neopouštěj mě.
Nabídnu Ti
Deště perly
Vzešlé z krajiny
Kde nikdy neprší.
Překopu celou zemi
Až do posledních sil
Abych Tvé tělo přikryl
Zlatem a světlem.
Vybuduji království
Kde láska bude králem
Kde láska bude právem
Kde Ty budeš pánem!
Neopouštěj mě!
Neopouštěj mě !
Vymyslím Ti
Slova beze smyslu
A jen Ty porozumíš
Jejich smyslu.
Povím Ti
O těch milencích
Co se na dvakrát potkali
A jejich srdce znovu vzpláli
Povím Ti
O mrtvém králi
Co neuspěl v hledání
Tvé krásy v dáli
Neopouštěj mě !
Neopouštěj mě
Nebudu již více brečet
Nebudu již více křičet
Schovám se přímo zde
Abych Tě uviděl
Tancovat a smát se
A poslouchal Tvou ozvěnu
Dovol mi stát se
Stínem Tvého stínu
Stínem Tvé paže
Stínem Tvého stínu
Beze splínu
Neopouštěj me ...
Komentáře (0)