...o lásce*
Srdce mé prostřené v krajkoví
víc než tisíc slov napoví
bílá se v rudou mění
láska na odsouzení
Ve víru slova se pění
Třas neuronů mozkového chvění
Srdce tvé prostřené na talíři
duhou barev míchaný malíři
modrá se mění v zelenou
lásku uvidíš na kolenou
Ve víru pochybnost se mění
Láska je na zbláznění
Přečteno 413x
Tipy 21
Poslední tipující: Trinity666, Psavec, el viento, labuť, hatlapatla, Juan Francesco de Faro, Květka Š., Skalsky Pavel, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)