Julie

Julie

Anotace: ...

Chtěl bych abys mě ve svém srdci měla
přál bych si abys opět vidět mě chtěla
cítila že sem tebou
všude chtěla mě sebou
nedokážu pochopit, jak můžu žít bez tebe
nejsem sám sebou dokážu života smysl najít jen stebou
citím jen smutek, prázdnotu
život bez tebe přínáší jen samotu
lásku zmatenou, nicotu
zlomíš ve mě veškerou zášť
chci dát lásku jen tobě zvlášť
Autor Sebastian_13, 12.06.2011
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel