Vteřiny skutečného života
Anotace: I look in the mirror and all I see is a young-old man with only a dream...
Kněz v dlaních skrývá obavy,
když horoucně se modlí,
by pokušitel podlý
mu hřích nevložil do hlavy.
> Jen se klidně modli... <
Nenechavé prsty rozběhly se po krajině,
lačně vdechujíce sladkobolnou nákazu,
poprvé slyšely Tvé srdce čistě bít.
Stalo se to po pátém víně.
Jen Ty a já – nedbajíce zákazu
počala každá buňka Tvé kůže tiše vřít.
Nenápadně, chvílemi naoko líně
přibližoval se vytoužený okraj srázu.
Až skočíme, zpátky už nedá se jít.
Skočili jsme – a ocitli se ve zválené peřině
namísto nehostinné země! Kajícnému mrazu
chceme do očí řvát, chceme žít!
...
A teď tu ležíme. V nekonečné vině
lesknoucí se jako záchvěv topazu
čekáme. Znovu počínáme mřít.
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Týna, ilona, tato22, CULIKATÁ, Donne
Komentáře (1)
Komentujících (1)